divendres, 27 d’agost del 2010

Experiment 1

Experiment 1

Fites:

- Assolir la complexitat del vol parabòl·lic dels gats negres
- Assolir la complexitat de realitzar un bon esmorzar

Subjectes de l'experiment:
-Gat negre

Passos a seguir:
1 - Agafar una torrada calenta untada en mantega. Imprescindible que la torrada estigui el màxim de calenta possible, de no ser així, l'efecte calorífic podria comportar una desviació en el vol parabòl·lic inestabilitzant el sistema equacional.
2- Agafar un gat negre, a ser possible pataner, i lligar-li a l'esquena mitjançant un cordill de nylon la torrada untada en mantega. Es possible que a causa de la calor el gat es posi violent, a fi d'evitar víctimes colaterals, caldrà sostenir el gat del revés mentre es realitza tot el procés.
3- Prenem el gat del revès amb la torrada perpendicular al terra i procedim a agafar impuls per a realitzar el llançament parabòl·lic. Amb un impuls d'aproximadament 15 Newtons deixem anar el gat i la torrada amb un moviment oscil·latori del canell que permeti que el gat i la Torrada realitzin un ascens parabol·lic de 45º respecte l'eix de rotació de la terra.
4- Observem el vol del gat i la seva posterior caiguda.
5- Anotem l'alçada assolida i la distància recorreguda, prenent en especial consideració de quin costat ha caigut el gat.
6- Extracció de conclusions i contrast d'hipòtesis. Validació de les fites.

Resultats
El gat es va elevar uns 3 metres entre gemecs de dolor per l'escalfor de la torrada, l'angle de sortida va ser de 50º enlloc dels 45º, produïnt una distorsió en els resultats. La distància recorreguda en l'ascens i descens parabòl·lic va ser de 5 metres. S'ha comprovat que el gat ha caigut de costat. El subjecte de l'experiment no ha sobreviscut i la torrada s'ha trencat. Es conclou que el gats negres amb torrades untades lligades a l'esquena no sobreviuen a un vol parabòl·lic de 50º si s'han llençat amb 15 Newtons d'impuls. També s'ha conclós que aquest experiment no es recomanable de portar a terme a l'hora de l'esmorzar.
S'han assolit les fites.