dijous, 28 de juny del 2007

Per la llibertat d'expressió

Avui consultant les noticies de barrapunto m'he topat amb la noticia de que la SGAE havia interposat una denuncia al portal Alasbarricadas.org per suposat atemptat a l'honor d'un dels seus més destacats defensors, el Ramoncín ... Amb aquestes ja són varies les demandes de la SGAE contra diferents portals i blogs a Internet. Una altra de les víctimes ha estat el blogger Julio Alonso, fundador i CEO de Weblogs SL, l'empresa líder en weblogs en espanyol... Segons la SGAE per pressumpte atac a l'honor també (en aquest cas per publicar una noticia...).

Resulta increíble la política de constant agressió que té la SGAE contra els usuaris d'Internet i de dispositius multimedia des de fa temps, als ja surrealistes cànons es sumen aquestes denúncies que no pretenen altra cosa que atacar a tot allò què és lliure i/o alié a les polítiques de la totpoderosa SGAE.

Davant de tot això, hem de dir NO. Perquè volem llibertat, perquè front el copyright existeix el copyleft, perquè la privatització de l'art és un atemptat contra el propi art, perquè no podem permetre que les multinacionals ens diguin què és bó i què és dolent, perquè també nosaltres tenim capacitat d'escollir, perquè els CDs, DVDs, discs durs,... serveixen per més coses que copiar en Bisbal i companyia, perquè les llicències lliures existeixen, perquè tenim dret a dir NO.

Em solidaritzo amb els bloggers que estan sofrint la persecució i difamació de la SGAE i amb les plataformes que des de fa temps pateixen litigis per afers contra l'honor...




Vigileu, no insulteu a la SGAE... els pròxims podeu ser vosaltres...

1 comentari:

Osselin ha dit...

Un tema polèmic, certament.